En korselig dag :)

Hei ♥

I dag har jeg hatt en korselig dag! Fordi i dag på skolen så hadde vi utedag. Da kunne man ake eller stå på ski eller grave snø hule ogsånt da :D Men jeg, Tonje, Evelina, Mateo, Truls og noen flere lagde akebakke med hopp, det var utrolig morro! Også når de små skulle ake der og hoppe, så hoppet dem veldig langt og høyt fordi dem er så små og lette. Etterhvert var det bare meg, Tonje og Evelina som var igjen og akte, det var jo også veldig gøy :D

Etterhvert skulle vi spise, men når vi skulle sette oss ved bålet og spise så begynte det og sludde litt, men det gjorde ikke noe! Etter vi hadde spist litt så gikk vi inn i klasserommet og la fra oss lekser ogsånt også gikk vi hjem. Sophie var med meg hjem. Det var kos ♥ Etterhvert måtte hun hjem og jeg måtte dra til faren min.Q: Har du hatt ute dag på skolen i dag ?

Q: Hadde du det gøy ?

- Lovelyou

2 kommentarer

06.mar.2011 kl.08:43

Hehe, det var en fin dag her hos meg også :D

anna

06.mar.2011 kl.08:53

Ja, her også !

Skriv en ny kommentar

Emilie <3

Emilie <3

11, Vestby

Hei, jeg er en jente på 11 år som blogger om alt mulig rart!Jeg elsker og danse så derfor går jeg på to forskjellige danser! Hvis jeg ikke er tilstede, så hadde det vert fint med en gjesteblogger! Hvis det er noe du lurer på så spør i komentarfelter :)

Kategorier

Arkiv

hits