Vinterferie !!!!!

Heeeeeei ♥

Nå er det endelig vinterferie :D:D   Vi har hatt det gøy på skolen, på slutten av skoledagen så danset alle en sånn dans, det er ikke så veldig fin men hehe.. Jeg skal på hytta etterpå !!! Jeg glder meg , masse :D Vi skal på hytta mi oppe i Valdres :D Det er kjempe gøøøøy der, vi skal står slalom og greier, det er så funny !!!

Men jeg får desverre ikke blogget på fire dager fordi jeg skal på hytta som jeg sa, for vi drar i dag, også kommer vi hjem på tirsdag ! så jeg får ikke blogget noe, men jeg skal ta masse bilder, også skal jeg blogge msse når jeg kommer hjem igjen :D Så je, bare sånn at dere hvet det. Det kan hende jeg lager en video, men den kommer heller ikke ut på bloggen før om fire dager, men da får dere vel bare glede dere tildet da :D Hadeee <33


Det er mine dyr ♥ I LOVE THEY

Q: Skal du også finne på noe i vinterferien ?

Q: Likte du bildene ?

Håper du også får en fiiin vinterferie :D:D:D:D:D

- Lovelyou

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Emilie <3

Emilie <3

11, Vestby

Hei, jeg er en jente på 11 år som blogger om alt mulig rart!Jeg elsker og danse så derfor går jeg på to forskjellige danser! Hvis jeg ikke er tilstede, så hadde det vert fint med en gjesteblogger! Hvis det er noe du lurer på så spør i komentarfelter :)

Kategorier

Arkiv

hits