Blogg Hjelp

Heeeei ♥

Hvis det er noe DU lurer på om bloggen, Om du vil at jeg skal lage header til deg eller design eller no. Så er det bare og spørre meg, du kan selfølgelig også spørre meg hvis det er noe som har sletta seg eller noe. For og si det litt enklere, så kan du spørre meg og alt mulig om bloggen, hvis det er noe du lurer på :D se her ↓

HEADER:

Hvis du vil ha nye header eller det er noe du lurer på om headeren din, kan du bare spørre meg om det. Hvis du vil at jeg skal lage en header til deg, så må du si hvordan farger, også må du gi meg bilder som du vil ha på headeren din :)

DESIGN:

Hvis du vil ha design eller bare lurer på noe med designet ditt, så bare spør meg. Hvis du vil at jeg skal lage et fint design til deg så må du si hvordan farger du vil ha, og hvordan form ogsånt :)

ANDRE SPØRSMÅL:

Hvis det er noen andre spørsmål du lurer på om bloggen, så bare spør meg, for da får du den hjelpen du trenger. Du kan spørre om hvordan man bytter passord og sånt, det var bar et eksempel :)


Når du skal spørre meg om en av disse tingene, så spør meg i komentarfeltet eller på min e-post: emilie.s.99@hotmail.com

så husk at det bare er og spørre meg hvis du lurer på noe :)

- Lovelyou

Én kommentar

Sophii.blogg.no

14.feb.2011 kl.17:42

den til venstre, den svarte <3 søøta mii Emilie <3 Glad i deg !!

Skriv en ny kommentar

Emilie <3

Emilie <3

11, Vestby

Hei, jeg er en jente på 11 år som blogger om alt mulig rart!Jeg elsker og danse så derfor går jeg på to forskjellige danser! Hvis jeg ikke er tilstede, så hadde det vert fint med en gjesteblogger! Hvis det er noe du lurer på så spør i komentarfelter :)

Kategorier

Arkiv

hits